Home Kozijnen

Advies aan huis

Samen met onze adviseur, gespecialiseerd in kunststof kozijnen, nemen we alle wensen door. U krijgt advies over diverse kleuren, modellen en uitvoeringen. Wij nemen direct de maten op of vragen u dat te doen (bij videobellen). Daarna krijgt u binnen 48 uur een voorstel op maat inclusief een duidelijke tekening.

Inmeetafspraak

Is het voorstel naar wens? Dan komt een van onze eigen monteurs de exacte maten inmeten en spreken we nog een keer rustig alle zaken door.

Montage en service

Eindelijk is het zover. uw nieuwe kozijnen worden gemonteerd. Wij zorgen dat de oude kozijnen worden verwijderd, de nieuwe worden geplaatst en netjes worden afgewerkt. Alle afval voeren wij af. Totaal ontzorgen. daar kunt u op rekenen

Covid-19 maatregelen

Uiteraard houden we rekening met de Corona maatregelen en ziet ons thuisadvies er nu iets anders uit dan normaal. - Wilt u met maximaal 2 personen aanwezig zijn? - We houden afstand wanneer we bij je op bezoek komen. - Werknemers met lichte verkoudheid, klachten of symptomen blijven thuis. Verder volgen wij de hygiƫneregels van het RIVM. Dat houdt ook in, dat we je bij een bezoek aan de winkel of bij je thuis, geen hand meer geven. Ook wassen onze medewerkers regelmatig hun handen, gebruiken ze desinfecterende handgel en/of handschoenen en houden ze uiteraard 1,5 meter afstand. Wij vragen u om hetzelfde te doen.