Home Kozijnen

Specialist in het vervangen van kozijnen in regio Zenderen

U wilt uw oude kozijnen vervangen (Zenderen)? Onderstaand meer uitleg over de mogelijkheden en prijzen voor het vervangen van kozijnen in uw huis.

Specialist in het vervangen van kozijnen voor uw hele huis

ThuisKozijn is specialist in het vervangen van oude kunststof of houten kozijnen in nieuwe kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn een comfortabele, zuinige en duurzame keuze in regio Zenderen. Met een hoge isolatiewaarde en onderhoudsarm, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wij leveren ook kunststof kozijnen met een ‘echte’ houtlook. Wij zijn u graag van dienst met maatwerk voor uw woning, waardoor we ieder huis kunnen voorzien van een passend kunststof kozijn.

Totaal ontzorgen van inmeten tot gestofzuigd opleveren

Wij werken met een drie-stappenplan voor het vervangen van uw bestaande kozijnwerk.

  1. Advies aan huis in Zenderen
    Samen met onze adviseur, gespecialiseerd in kunststof kozijnen, nemen we alle wensen door. U krijgt advies over diverse kleuren, modellen en uitvoeringen. Wij nemen direct de maten op of vragen u dat te doen (bij videobellen). Daarna krijgt u binnen 48 uur een voorstel op maat inclusief een duidelijke tekening.
  2. Inmeetafspraak
    Is het voorstel naar wens? Dan komt een van onze eigen monteurs de exacte maten inmeten en spreken we nog een keer rustig alle zaken door.
  3. Montage en service
    Eindelijk is het zover. uw nieuwe kozijnen worden gemonteerd. Wij zorgen dat de oude kozijnen worden verwijderd, de nieuwe worden geplaatst en netjes worden afgewerkt. Alle afval voeren wij af. Totaal ontzorgen. daar kunt u op rekenen

Wat kost het vervangen van ramen en deuren?

Maak een afspraak bij u thuis en ontvangt binnen 48 uur een voorstel op maat inclusief duidelijke tekening.
p.s. Wij zijn al meer dan 8 jaar actief in het inmeten, leveren, monteren en vervangen van kunststof kozijnen in regio Zenderen. Kijk bij de diverse producten voor referenties en foto’s. ThuisKozijn staat voor vakwerk, ambacht en professionaliteit.

Maak een afspraak